DE PERFECTE COMBINATIE VOOR SYNERGIE EN VERNIEUWING

Growtivity heeft voor alle facetten van haar (zorg)werkgebied de meest perfecte partners gezocht, en gevonden. Door samen te werken met de absolute koplopers op hun eigen vakgebied, is Growtivity altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, op gebied van wet -en regelgeving en, uiteraard, in de technologie.

Growtivity werkt nauw samen met Philips Health (hoogwaardige consultancy in de zorgsector), Salesforce (marktleider in cloud-based oplossingen), Appsolutely (onze partner en ster in Salesforce kennis) en REshape (het innovatie centrum voor de zorg). Deze combinatie zorgt voor synergie en vernieuwing – en daar plukt u, als klant, de vruchten van.

DESIGN THINKING PROCES

Uw organisatie is uniek, en vraagt dus om een unieke benadering. Growtivity biedt Software as a Service. Met andere woorden: u koopt geen kaal product, maar een totaalpakket. Growtivity wordt uw partner, en samen gaan we op zoek naar de beste, mooiste en meest effectieve oplossing voor uw specifieke uitdaging. Ook bij de implementatie en de periode na de invoering blijven wij meedenken – en meedoen!

Naast de standaard beschikbare apps, kan Growtivity een oplossing op maat maken. Hiervoor wordt het Design Thinking Principe gebruikt: een creatieve methode waarbij we heel snel tot een tastbaar prototype komen. Geen papieren plannen dus, maar bedenken, maken, testen en bijslijpen. Dit doen we in een Design Thinking omgeving: een locatie die speciaal is ingericht om te brainstormen, te spelen en uit te proberen

DE PRINCIPES VAN DESIGN THINKING TOEGEPAST

DISCOVER

Om te beginnen, vragen wij u om groot te dromen en hoog te richten. Wij willen uw denken uitdagen en uw besluitvorming vergemakkelijken. Meestal doorlopen we deze fase op een uiterst creatieve plek: een Design Thinking omgeving op diverse locaties in Nederland.

DESIGN

Als we eenmaal een goed inzicht in uw processen en doelstellingen hebben, passen wij onze branche expertise en grondige kennis van de verschillende Salesforce apps toe, om voor u state-of-the-art, gebruiksvriendelijke oplossingen te ontwerpen.

DELIVER

We beginnen met een prototype, maar richten de applicatie zo in dat u snel en eenvoudig kunt schalen. U krijgt binnen enkele weken resultaat! En natuurlijk, meerdere keren per jaar een update. Een must, veranderingen gaan immers steeds sneller.

Meer lezen over de oplossingen die wij met onze partners realiseren?