DIRECTE RESULTATEN

OVERZICHT

Totaaloverzicht voor de reviews van juridische contracten, dossiers, intakes en gesprekken van de juridische medewerkers.

STRUCTUUR

Beheersbare, bestuurbare en efficiëntere organisatie door structuratie van contractreviews en klantcontactmomenten en workflows in één systeem onder te brengen.

WERKSTROMEN

Cloud-applicatie waarin processen worden ondersteunt, inzage in de workload geeft, geautomatiseerde informatievoorziening naar klanten verzorgt en voorziet in KPI rapportage.

VOOR WIE

  • Juridische afdelingen van (zorg) instellingen.
  • Maar ook voor de middelgrote en grote HR-afdelingen
VOOR WIE

OVER LEGAL MANAGER

Bij Growtivity werken wij volgens het Design Thinking Principe. Dat betekent dat onze methodes en producten via dezelfde methode ontstaan. Ook onze producten zijn goed te beschrijven met deze methode. Hier kun je meer lezen over Design Thinking en hoe Growtivity dit toepast.

DISCOVER: WAT DOET LEGAL MANAGER

De wens van organisaties is dat er blijvend inzicht ontstaat in de reviews van contracten, dossiers, intakes en gesprekken van de juridische medewerkers van Technology Transfer Office. Dit inzicht moet leiden tot een beheersbare, bestuurbare en efficiëntere organisatie en structuur rondom reviews van contracten door de workflow van de juristen zoveel mogelijk in één systeem onder te brengen.
Beheersbare, bestuurbare en efficiëntere organisatie door structuratie van contractreviews en klantcontactmomenten en workflows in één systeem onder te brengen.


DESIGN: WELKE OPLOSSINGEN BIEDT LEGAL MANAGER?

Vanuit een Service Portal worden aanvragen ingediend. Aan de hand van het type aanvragen wordt in de Legal Manager applicatie automatisch een match gemaakt met de juiste jurist op basis van specialiteit én op basis van beschikbaarheid. Gelijktijdig wordt een dossier gevormd voorzien van een uniek kenmerk.

Het matchen is een beslissingsondersteunend proces. De matchingfunctie doet een voorstel van beschikbare juristen voor het afhandelen van bepaalde contract types. De toewijzing gebeurt handmatig of geautomatiseerd.
Daarna ontstaat er een proces waarbij afspraken, notities to-do’s gekoppeld worden aan de aanvraag en ontstaat er een uniek dossier. Legal Manager voorziet in het automatische aanmaken en kenbaar maken van acties en bewaakt de voortgang. Middels reminders via bestaande middelen, zoals Microsoft Exchange en de eigen Legal Manager chatfunctie wordt de klant constant op de hoogte gehouden van zijn of haar aanvraag.


DELIVER: EFFICIËNTIE OMHOOG, KLANTKOSTEN OMLAAG

Een in de cloud (Salesforce.com) beschikbare applicatie waarin via werkstromen processen worden ondersteund, inzage in de workload ontstaat, geautomatiseerde informatievoorziening naar klanten verzorgd wordt en KPI rapportage is opgetuigd.
Door de inzet van Legal Manager is

  • de efficiency met minimaal 20% toegenomen.
  • Het aantal telefoontjes voor een update naar bijna nul gereduceerd.
  • De klanttevredenheid aanzienlijk toegenomen.

“Het partnerschap met Growtivity heeft ons geholpen de stap van idee naar realisatie te zetten. Waar wij als zorgverlener erg sterk zijn in het bedenken van nieuwe zorginnovaties, lukt het ons moeizaam om deze op een brede schaal te realiseren en te implementeren. Growtivity heeft deze kennis in huis, en helpt ons hierbij.”

Thijs Spigt - Directeur Technology Transfer Office van Erasmus MC

Meer weten over de Legal Manager en wat zij kan doen voor uw organisatie?