EEN PARTNER WAAROP JE KUNT VERTROUWEN EN BOUWEN

Growtivity is een dynamish bedrijf, en heeft een grote schare van tevreden klanten. Dat gebeurt vanzelf wanneer je obstakels verwijdert, werk-processen optimaliseert, en zeker weet dat het alleen nog maar beter gaat worden. Klanten zien dat Growtivity meer is dan een leverancier: een partner waar zij op kunnen bouwen en vertrouwen. Nu en in de toekomst.

PHILIPS MEDICAL

Wij werken samen met Philips. Voor de divisie Medical (Healthcare) hebben wij op basis van het force.com de applicatie voor de intelligente medicijn dispencer (Medido) gebouwd. Daarnaast hebben wij meegewerkt aan het tot stand brengen van de diabetici app. Beide projecten worden door Philips in haar marketing campagne gebruikt.

PARKINSONNET

ParkissonNet, als onderdeel van Radboudumc, heeft een vijfjarig onderzoek gestart onder 650 parkinson patiënten. Hierbij zijn 3.000 zorgverleners betrokken. Middels diverse onderzoekstechnieken, waaronder een smartdevice van Verily, wordt data verzameld en verwerkt in (big data) modellen zodat er nieuwe inzichten ontstaan in het beter behandelen van de parkinson ziekte. Onze applicatie ondersteunt het hele onderzoeksproces inclusief de verzameling van alle relevante data .

SINT MAARTENSKLINIEK

Samen met Sint Maartenskliniek hebben we een patiëntenplatform ontwikkeld speciaal gericht op dwarslaesie patiënten. Via persoonlijk vastgestelde doelen, zogenaamde lifegoals, wordt o.a. het actuele revalidatieproces op vorderingen bekeken en bijgestuurd. Daarnaast heeft de dwarslaesie patiënt inzicht in de persoonlijke medische gegevens doordat gegevens vanuit Chipsoft’s EPD aan het platform worden toegevoegd.

KLOPPENBURG NLI LETSELSCHADE

Bij het gerenommeerde letselschade bureau Kloppenburg maken ze gebruik van de oplossing voor de gehele bedrijfsvoering. Er worden dossiers gemaakt, de financiële status van een dossier wordt weergeven met een directe koppeling vanuit Twinfield. Relaties worden aangemaakt en diverse contracten met verzekeraars worden vanuit de oplossingen bijgehouden. Via het genereren van dynamische formulieren worden klanten op basis van specifieke kenmerken relevante vragen voorgelegd. Door de Growtivity oplossing werkt Kloppenburg aantoonbaar efficiënter en professioneler

STICHTING ACHTZAAM

Als laatste voorbeeld een klant waar we onbezoldigd onze diensten aan leveren. Simpel omdat stichting Achtzaam zich inzet om eenzaamheid in Nederland te bestrijden. Onze applicatie wordt door Achtzaam in de volledige vorm gebruikt. De eenzame oudere wordt in kaart gebracht en deze kenmerken leiden tot een gestructureerd patroon van aandacht. Alle facetten van onze applicatie worden gebruikt en ook Salesforce heeft haar steentje bijgedragen. Via een speciaal programma zijn de licenties kosteloos beschikbaar gesteld. ‘De kracht van aandacht’ heeft al tot vele positieve resultaten geleid; minder eenzame ouderen. Een doel waar Growtivity zich graag voor inzet!

Meer lezen over de oplossingen die wij met onze partners realiseren?