E-HEALTH PRODUCTEN ONTWIKKELD DOOR MENSEN MET PASSIE VOOR DE ZORG.

G Growtivity is gestart door mensen die vinden dat door het goed toepassen van de juiste technologie de zorg verbeterd wordt en betaalbaar kan blijven. Iedereen weet dat de zorgvraag toeneemt en daarmee onbetaalbaar dreigt te worden. Samen met meer dan 50 collega’s werken we vol passie aan het slim inzetten van internettechnologie om daarmee het welzijn van de patiënten te borgen! Uit het hart gegrepen.
N Niet alleen maken wij gebruik van de laatste cloudoplossingen om e-Health oplossingen te ontwikkelen, we zorgen er ook voor dat de oplossingen goed gebruikt worden. Die aandacht voor de gebruikers, middels customer journeys & co-creatie, maakt het dat klanten ons graag zien komen. En niet alleen bij de eerste oplevering! We blijven continue de oplossing innoveren.

DE PRINCIPES VAN DESIGN THINKING TOEGEPAST

Om u te kunnen voorzien van de juiste oplossingencombinatie, is het essentieel om uw (zorg)processen, manier van werken, de gebruikerskenmerken van uw collega’s en uw patiënten of cliënten in kaart te brengen. Dit doen wij met behulp van de Design Thinking methode.

DISCOVER

Om te beginnen, vragen wij u om groot te dromen en hoog te richten. Wij willen uw denken uitdagen en uw besluitvorming vergemakkelijken. Meestal doorlopen we deze fase op een uiterst creatieve plek: een Design Thinking omgeving op diverse locaties in Nederland.

DESIGN

Als we eenmaal een goed inzicht in uw processen en doelstellingen hebben, passen wij onze branche expertise en grondige kennis van de verschillende Salesforce apps toe, om voor u state-of-the-art, gebruiksvriendelijke oplossingen te ontwerpen.

DELIVER

We beginnen met een prototype, maar richten de applicatie zo in dat u snel en eenvoudig kunt schalen. U krijgt binnen enkele weken resultaat! En natuurlijk, meerdere keren per jaar een update. Een must, veranderingen gaan immers steeds sneller.

Wij maken de zorg graag makkelijker. Weten welke E-health oplossing bij u past?

HET KLANTENTEAM VAN GROWTIVITY

Onze collega’s die dagelijks in contact zijn met onze klanten.

ERIK KORIDON

CEO

GERWIN TROMP

Partner

JAN VAN GOCH

Partner

NAZAR MYKYTYN

Senior Consulting Manager

ANNE VAN TURHNHOUT

eHealth Innovatie Manager

JOHAN VAN DEN HOEK

eHealth Business Consultant

SIMON BOONTJES

Senior Salesforce Consultant

WOUTER BULTEN

Senior Salesforce Consultant

JAY VAN DER HORST

Salesforce Consultant

RENÉ TE POEL

Senior Salesforce Consultant

OLEKSANDR KHOMENKO

Senior Salesforce Developer

YURII BILETSKYI

Senior Salesforce Developer

SERGEY ARTYCH

Senior Salesforce Developer

ARTUR SHPAKOVSKYI

Senior Salesforce Developer