DIRECTE RESULTATEN

OVERZICHT

Een cloud applicatie, speciaal ontwikkeld voor de GGZ markt. AOrtA biedt overzicht en structuur in de (P) opleidingen en de deelnemende opleidelingen.

STRUCTUUR

Beheersbare, bestuurbare en efficiënte applicatie voorzien van dashboards en complete inzichten rondom het opleidingsproces van de opleidelingen.

EEN VEILIGE OMGEVING

AOrtA is samen met Altrecht ontworpen en voldoet aan alle gestelde eisen rondom veiligheid en AVG. Zo is het platform ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd.

KENMERKEN

  • Gebruikersvriendelijke interface
  • Uitgebreide rapportage mogelijkheden
  • Opleidinge en opleidingen kunnen simpel beheerd worden
  • Eenvoudige documenten beheer
  • Gemakkelijke installatie
KENMERKEN

OVER AORTA

SAMEN MET GGZ PARTIJEN VOOR DE GGZ MARKT ONTWORPEN; ONTWIKKELD IN CO-CREATIE.

GROWTIVITY’S AORTA, DE OPLEIDELINGEN APPLICATIE

AOrtA, samen met o.a. Altrecht ontworpen, is een applicatie gericht op de praktijksituatie waarbij medewerkers opgeleid worden. Opleidingen en opleidelingen kunnen eenvoudig en overzichtelijk worden ingezien en beheerd. Alle relevante documenten en communicatie worden via de AOrtA applicatie gestructureerd bijgehouden. Intuïtieve dashboards helpen om inzicht te krijgen welke module gevolgd wordt en in welke status de opleideling heeft.
Door HR en Rino informatie toe te voegen aan AOrtA is er een centrale plek ontstaan waar alles rondom opleidingen en opleidelingen terug te vinden is. Simpel en overzichtelijk!
AOrtA van Growtivity voldoet aan alle gestelde eisen rondom veiligheid en AVG. Zo is het platform ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan de NEN7510 normen.

WAAROM AORTA?

Overzicht behouden over alle opleidelingen en te volgen opleidingen is een hele uitdaging op zich. Zonder een goed, beheersbaar overzicht is het lastig om inzicht te krijgen wat er in de toekomst gepland moet worden. Op een bepaald moment voldoet de spreadsheet niet en ontstaat de behoefte aan een overzichtelijke applicatie. Geleverd als een dienst via de cloud; de AOrtA applicatie.

ONTWIKKELD MET DE MENSEN UIT DE PRAKTIJK

Wij geloven dat we alleen in samenspraak en samenwerking met de mensen uit de praktijk een nuttige applicatie kunnen samenstellen. Samen met Altrecht en twee andere GGZ instellingen is AOrtA ontstaan. Een prettige, intuïtieve applicatie.

EENVOUDIG DELEN VAN AORTA

Wij geloven dat we de zorg sneller vooruit kunnen helpen door “uitgevonden wielen” met elkaar te delen. De basis waarop AOrtA ontstaan is. Natuurlijk blijft er ruimte om uw eigen look-and-feel toe te voegen en uw specifieke processen te laten terugkomen. Vanzelfsprekend is het uw eigen omgeving die niet door andere GGZ instellingen bekeken kan worden.

NIEUWSGIERIG?

NIEUWSGIERIG?

Dan nodigen wij u als GGZ van harte uit om extra informatie aan te vragen. Uiteraard komen we ook graag bij u op de koffie!

Via onderstaande button kunt u informatie aanvragen of een afspraak maken.

Meer weten over AOrtA en wat zij kan doen voor uw organisatie?