Growtivity | Klanten
603
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-603,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Een partner waarop je kunt vertrouwen en bouwen

Growtivity is een dynamish bedrijf, en heeft een grote schare van tevreden klanten. Dat gebeurt vanzelf wanneer je obstakels verwijdert, werk-processen optimaliseert, en zeker weet dat het alleen nog maar beter gaat worden. Klanten zien dat Growtivity meer is dan een leverancier: een partner waar zij op kunnen bouwen en vertrouwen. Nu en in de toekomst.

Philips Medical

Wij werken samen met Philips. Voor de divisie Medical (Healthcare) hebben wij op basis van het force.com de applicatie voor de intelligente medicijn dispencer (Medido) gebouwd. Daarnaast hebben wij meegewerkt aan het tot stand brengen van de diabetici app. Beide projecten worden door Philips in haar marketing campagne gebruikt.

Gelre Ziekenhuizen

Het Gelre Ziekenhuis gebruikt een deel van onze oplossingen om via co-assistenten anoniem feedback te krijgen over de punten die Gelre helpen om via gerichte innovatie de zorg te verbeteren en op een efficiëntere manier te laten verlopen. De feedback die onze oplossingen verwerken zijn verankerd bij de directie zodat met elke suggestie voor verbetering serieus wordt omgegaan.

Noordhoff Health

Een heel ander voorbeeld is Noordhoff Health. Samen met ons “zusje” beethree hebben we migratie verzorgd. Na de overname van PAT Learning Solutions door Noordhoff Health heeft Growtivity de migratie van AFAS CRM naar Salesforce begeleid. Salesforce is leidend bij Noordhoff Health en met de integratie van PAT data dé oplossing voor Marketing en Sales.

Meer verhalen horen van enthousiaste klanten? Neem dan contact met ons op.

Kloppenburg NLI Letselschade

Bij het gerenommeerde letselschade bureau Kloppenburg maken ze gebruik van de oplossing voor de gehele bedrijfsvoering. Er worden dossiers gemaakt, de financiële status van een dossier wordt weergeven met een directe koppeling vanuit Twinfield. Relaties worden aangemaakt en diverse contracten met verzekeraars worden vanuit de oplossingen bijgehouden. Via het genereren van dynamische formulieren worden klanten op basis van specifieke kenmerken relevante vragen voorgelegd. Door de Growtivity oplossing werkt Kloppenburg aantoonbaar efficiënter en professioneler

Stichting Achtzaam

Als laatste voorbeeld een klant waar we onbezoldigd onze diensten aan leveren. Simpel omdat stichting Achtzaam  zich inzet om eenzaamheid in Nederland te bestrijden. Onze applicatie wordt door Achtzaam in de volledige vorm gebruikt. De eenzame oudere wordt in kaart gebracht en deze kenmerken leiden tot een gestructureerd patroon van aandacht. Alle facetten van onze applicatie worden gebruikt en ook Salesforce heeft haar steentje bijgedragen. Via een speciaal programma zijn de licenties kosteloos beschikbaar gesteld.

‘De kracht van aandacht’ heeft al tot vele positieve resultaten geleid; minder eenzame ouderen. Een doel waar Growtivity zich graag voor inzet!