Over ons - Growtivity
Growtivity
573
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-573,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

e-Health producten ontwikkeld door mensen met passie voor de zorg.

GGrowtivity is gestart door mensen die vinden dat door het goed toepassen van de juiste technologie de zorg verbeterd wordt en betaalbaar kan blijven. Iedereen weet dat de zorgvraag toeneemt en daarmee onbetaalbaar dreigt te worden. Samen met meer dan 50 collega’s werken we vol passie aan het slim inzetten van internettechnologie om daarmee het welzijn van de patiënten te borgen! Uit het hart gegrepen.

NNiet alleen maken wij gebruik van de laatste cloudoplossingen om e-Health oplossingen te ontwikkelen, we zorgen er ook voor dat de oplossingen goed gebruikt worden. Die aandacht voor de gebruikers, middels customer journeys & co-creatie, maakt het dat klanten ons graag zien komen. En niet alleen bij de eerste oplevering! We blijven continue de oplossing innoveren.

De principes van Design Thinking toegepast

Om u te kunnen voorzien van de juiste oplossingencombinatie, is het essentieel om uw (zorg)processen, manier van werken, de gebruikerskenmerken van uw collega’s en uw patiënten of cliënten in kaart te brengen. Dit doen wij met behulp van de Design Thinking methode.

  • Discover
  • Om te beginnen, vragen wij u om groot te dromen en hoog te richten. Wij willen uw denken uitdagen en uw besluitvorming vergemakkelijken. Meestal doorlopen we deze fase op een uiterst creatieve plek: een Design Thinking omgeving op diverse locaties in Nederland.
  • Design
  • Als we eenmaal een goed inzicht in uw processen en doelstellingen hebben, passen wij onze branche expertise en grondige kennis van de verschillende Salesforce apps toe, om voor u state-of-the-art, gebruiksvriendelijke oplossingen te ontwerpen.

  • Deliver
  • We beginnen met een prototype, maar richten de applicatie zo in dat u snel en eenvoudig kunt schalen. U krijgt binnen enkele weken resultaat! En natuurlijk, meerdere keren per jaar een update. Een must, veranderingen gaan immers steeds sneller.
Wij maken de zorg graag makkelijker. Weten welke E-health oplossing bij u past?

Het klantenteam van Growtivity

Onze collega’s die dagelijks in contact zijn met onze klanten.

Erik Koridon

Erik Koridon

CEO
Johan

Johan van den Hoek

Innovation Management Consultant
jayvdhorst

Jay van der Horst

Creative Designer
Gerwin Tromp

Gerwin Tromp

Partner
Ria

Ria Outshoorn

Business Development Manager
Simon Boontjes

Simon Boontjes

Delivery Manager
Wouter Bulten

Wouter Bulten

Consultant
img_1

Archita Shrotriya

Senior Salesforce Consultant
img_4

Floor Knoups

Partner
img_2

Jesus Lorca Luque

Senior Salesforce Developer
img_5

Veerle Bodewes

Senior Salesforce Consultant
Oleksandr Khomenko

Oleksandr Khomenko

Senior Salesforce Developer
img_3

Jaap Brandenhorst

Partner
img_6

René te Poel

Senior Salesforce Consultant